...för den som inte orkar bry sig om krångliga regler.  1. Man skall kasta innanför dubbelringen och för varje gång man lyckas måste man svepa en 6:a whisky. Den som blir utslängd sist från krogen vinner.
    (OBS! Det här spelet måste spelas i en offentlig lokal)
  2. Man kastar på tavlan. Den vars pil sitter hårdast vinner.
  3. Man kastar en pil var. Närmast taket vinner.
  4. Man kastar på dubbel 1. Den som träffar kan skryta med att ha satt den dubbeln som jag förlorade klubbmästerskapet på 1996.
  5. Man tar av flightsen och kastar "spik". Den som först får pilen att sitta med spetsen i någonting, vadsomhelst utom din egen fot, vinner ett åkhäfte på Gröna Lund. (Giltighetstid 1-3 Januari, 01.00-03.30)
  6. Man siktar på bullen. Den som missar får kasta om.
  7. Alla kastar tre pil var på 20. Den som får minst träff är helt klart den sopigaste av er.
  8. Man skall kasta så många poäng som möjligt. Den som kastar efter skall försöka slå dig. (Spring fort annars får han tag i dig redan i dörren.)
  9. Man letar upp den största och elakaste busen på hela stället, kastar en pil mellan hans fingrar på bordet och säger: -"Ursäkta, jag missade tavlan. (Kolla först om det överhuvudtaget finns en tavla i lokalen annars blir det inte trovärdigt.) Den som får mest stryk vinner en gratis taxiresa till Södersjukhuset.
  10. Kasta en pil i tavlan. Låt oss säga att den sitter i trippel 9. Då säger du: -"Titta vad duktig jag är. Jag siktade på trippel 9 och den satt". Den som först lyckas övertyga dom andra om att det verkligen är sant vinner en batteridriven brödrost.
  11. Samla ihop alla pilarna ni har. Man skall kasta alla pilarna tillsammans i ett kast. Sen räknar man 4 poäng för varje bulle, 5 poäng för alla 18, 19 och 20, 2 poäng för alla tripplar utom 18, 19 och 20, 8 poäng för alla pilar som ramlat ner på golvet och minus för alla pilar som sitter i dubbel 3, enkel 14, dubbel 13 och enkel 7. Allt annat är bara utfyllnad. Den som kan räkna ut rätt poäng vinner en burk Treo comp.
  12. Alla kastar tre pil på valfri siffra. När ni gjort det ska ni försöka motivera varför.
  13. Man kastar först tre pil på trippel 20. Sen kastar man tre pil på dubbel 16. Till sist kastar man tre pil på bullen. När ni har gjort det kan ni ju fundera på vad det är som är så jävla kul med det!
  14. Man kastar tre pil var. När man gjort det får man gå hem.


Allt om mitt favoritlag Förolämpningar i form av E-kort Humor i kubik, Grodor, citat, historier, språkligt mm. Mina tecknade favoritserier Min favoritmusik och musiker Allt om det kultförklarade bilprogrammet Top Gear 2002-2015 Allt om världens roligaste tv-program