(2-833 spelare)


Man skriver spelarnas namn på ett papper i den ordning man middlat. Man gör 10 rader under spelarnamnen. Den som kommer efter den som kastar först säger tre siffror (1-20 eller bulle) som spelaren sen skall träffa. Denna kastar sen EN pil på varje siffra i den ordning spelare nr. 2 väljer. Man får endast poäng för träff i rätt nummer i rätt ordning. Om spelare 2 säger "7, 4, 8" så får man alltså inga poäng om man träffar 8, 4, 7 i den ordningen. säger spelaren 15 (pil 1), 2 (pil 2), 11 (pil 3) och den som kastar träffar en 2:a på första pilen så får han/hon inga poäng eftersom 15 var först. Det är heller ingen ide att kasta 15 på andra i det läget. Det enda som ger poäng på andra pilen är en 2:a, så man måste alltså kasta en tvåa till. Enkelträff i rätt nummer ger 1 poäng, dubblar ger 2 och tripplar 3 poäng. På bullen får man 2 poäng för grön och 3 poäng för rödbullen.

Totalpoängen efter varje kastomgång skrivs ner på pappret. Sen är det spelare 2's tur att kasta. Nu är det spelare 3 som säger tre siffror. Högst poäng efter 10 omgångar vinner.

Om man spelar detta med lagkamrater man spelar med i seriespel kan detta vara en bra träning för dom genom att du säger siffror som du vet att han/hon kan ha svårt med.

Allt om mitt favoritlag Förolämpningar i form av E-kort Humor i kubik, Grodor, citat, historier, språkligt mm. Mina tecknade favoritserier Min favoritmusik och musiker Allt om det kultförklarade bilprogrammet Top Gear 2002-2015 Allt om världens roligaste tv-program