(2 spelare)


Spelet går ut på att ha så många pilar som möjligt närmare bullens mitt än sin motståndare.

Man middlar om vem som börjar. Den som börjar kastar då sina tre pilar så nära bullen som möjligt. Den andra spelaren skall sen försöka få sina pilar närmare än sin motståndare utan att spelare 1 tar bort sina. Den som är närmast mitten får en poäng per pil som är närmare bullen än motståndarens närmaste.

I tillägg till det får man en extrapoäng för alla rödbullar vare sig man vinner omgången eller ej. Här räknas inte bulle som bulle utan om en pil sitter i ytterkanten på grönbullen och en pil sitter i grönbullen intill rödbulleringen så vinner den sistnämnda. Båda spelarna kan alltså kasta rödbulle och den som är närmast den "fysiska" mittpunkten får 2 poäng och den andra får 1 poäng. Man kastar antingen i ett förutbestämt antal omgångar eller till någon uppnår en förutbestämd poängsumma.

Allt om mitt favoritlag Förolämpningar i form av E-kort Humor i kubik, Grodor, citat, historier, språkligt mm. Mina tecknade favoritserier Min favoritmusik och musiker Allt om det kultförklarade bilprogrammet Top Gear 2002-2015 Allt om världens roligaste tv-program