Roligaste dartspelen | Bästa yrkena
Nya yrkesgrupper | Bästa våningarna att bo på


Bästa yrkena

 1. VD. Kan man ha ett bättre jobb? Man får 50 miljoner i avgångsvederlag för att man lyckats förvandla vinst till förlust. (eller liten vinst till stor förlust) Tänk att få så hutlöst bra betalt för att göra nåt som Clintans orangutang hade kunnat fixa gratis.
 2. Skådespelare. Spänning, nya miljöer varje dag, flexibla arbetstider, bra betalt, man träffar massor av nya människor, och man är ständigt förföljd av folk som vill sola sig i din glans eller ta ned dig på jorden.
 3. Bankrånare. Spänning, nya miljöer varje dag, flexibla arbetstider, bra betalt, man träffar massor av nya människor, (speciellt om nån får för sig att spela hjälte) och man är ständigt förföljd av folk som vill sola sig i din glans eller ta ned dig på jorden.
 4. Monark. Tänk att få 40 miljoner om året för att säga -"Kära Örebroare" när man befinner sig i Varberg.
Nya yrkesgrupper

 1. Hallickar. Skall numera heta "Trottoaraktivitetsproducenter."
 2. Hemlösa alkoholister. Skall numera heta "Friluftsvinkännare."
Roligaste dartspelen

 1. Man skall kasta innanför dubbelringen och för varje gång man lyckas måste man svepa en 6:a whisky. Den som blir utslängd sist från krogen vinner.
 2. Man skall kasta så många poäng som möjligt. Den som kastar efter skall försöka slå dig. (Spring fort annars får han tag i dig redan i dörren.)
 3. Man letar upp den största och elakaste busen på hela stället, kastar en pil mellan hans fingrar på bordet och säger: -"Ursäkta, jag missade tavlan. (Kolla först om det överhuvudtaget finns en tavla i lokalen annars blir det inte trovärdigt.) Den som får mest stryk vinner en gratis taxiresa till Södersjukhuset.
 4. Kasta en pil i tavlan. Låt oss säga att den sitter i trippel 9. Då säger du: -"Titta vad duktig jag är. Jag siktade på trippel 9 och den satt". Den som först lyckas övertyga dom andra om att det verkligen är sant vinner.
 5. Alla kastar tre pil var på 20. Den som får minst träff är helt klart den sopigaste av er.
 6. Alla kastar tre pil på valfri siffra. När ni gjort det ska ni försöka motivera varför.
 7. Samla ihop alla pilarna ni har. Man skall kasta alla pilarna tillsammans i ett kast. Sen räknar man 4 poäng för varje bulle, 5 poäng för alla 18, 19 och 20, 2 poäng för alla tripplar utom 18, 19 och 20, 8 poäng för alla pilar som ramlat ner på golvet och minus för alla pilar som sitter i dubbel 3, enkel 14, dubbel 13 och enkel 7. Allt annat är bara utfyllnad. Den som kan räkna ut rätt poäng utan att få huvudvärk vinner.
 8. Man kastar en pil var. Närmast taket vinner.
 9. Man kastar först tre pil på trippel 20. Sen kastar man tre pil på dubbel 16. Till sist kastar man tre pil på bullen. När ni har gjort det kan ni ju fundera på vad det är som är så jävla kul med det!
 10. Man kastar tre pil var. När man gjort det får man gå hem.
Bästa våningarna att bo på:

 1. 1 Tr. Ingen direkt insyn och ingen större risk att bryta nacken om man trillar över balkongräcket på fyllan.
 2. BV. Klart smidigast när man kommer hem på lyset och inte hittar nyckeln. Det är som att bo i villa fast utan alla amorteringarna.
 3. 2 tr. Inte så högt att man får svindel. Inte så lågt att folk kan ta fel lägenhetsfönster, (som när man bor på BV.) Inte så högt att man måste vänta på hissen om den är upptagen. Inte så lågt att man känner sig lat även om man tar trappen. Inte så högt att det blir jobbigt att flytta trots att hissen bara tar 3 kartonger och en ICA-kasse. Men ändå inte så lågt att frun tvingar dig att bära allt själv.
 4. 3 Tr. Fortfarande kommer man undan med allt som står under "högt", ovan.
 5. 4 Tr. Nu börjar fördelarna med det som står under "lågt" (punkt 3) att minska.
 6. 5 Tr. Nu börjar det bli jobbigt om hissen pajar.
 7. 6 Tr. Nu blir det riktigt jobbigt om hissen pajar.
 8. 7 Tr Nu är det riktigt ordentligt jävla jobbigt om hissen pajar.
 9. 8 Tr. Nu är det r-i-k-t-i-g-t grymt jävla jobbigt om hissen pajar. (Ja, jag vet att jag börjar bli tjatig, men jag måste ju på nåt sätt lista 10 våningar, och, ärligt talat, det finns inte så många fördelar med våningarna 5-8.)
 10. 9 Tr. och uppåt. Nu finns det ju en stor fördel: Om man vill ta livet av sig finns det inte en chans i helvete att misslyckas.