Lite roliga nyhetsmeddelanden som kanske ska tas med en lite nypa salt dock. Vi vill ju inte bli några nya domedagsprofeter. Men lite nyheter från Lelle Printers bror kunde säkert passa:

"Klockan är fem och här kommer nyheterna från TT.

Först Sverige:
Sveriges mest skrockfulle man, Anders Elmerholt, som hela sitt liv kört omkring med bilen full av hartassar och hästskor, blev igår överkörd av 13 ångvältar.

Efter inbrottet i apoteket Mulltofsen, Eskilstuna, där hela lagret stals utom hårolja och p-piller, letar nu polisen efter en skallig katolik.

Swedish Ordinance har fått en direkt order från regeringen att inte sälja snökanoner till länder som är bättre än Sverige i slalom och utförsåkning.

Centralskolan i Umeås årliga tävling i att äta vitlök gick av stapeln igår, och vanns för tredje året i rad av samma pojke. Hans rektor säger: 'Detta sätter honom utan tvekan i en klass för sig.'

Efter fyra år på posten som VD för posten har postens VD Lennart Grabe lämnat sin post trots att han under hela sin tid som VD för posten varit den största förespråkaren för att man inte skall kunna lämna sin post på posten.

Justitieminister Beatrice Ask vill införa självstyre på landets fångvårdsanstalter så att interna rutiner ersätts med rutinerade interner.

Flickor får bättre betyg i skolan än pojkar visar en ny undersökning. "Det gör inget" lugnar skolminister Jan Björklund, "i gengäld får ju pojkarna bättre flickor".

Socialstyrelsen vill införa mjukare metoder i livets slutskede. Aktiv dödshjälp ersätts med passiv hemhjälp.

5% av alla barn har en annan far än dom tror. Det framgår av en undersökning som har gjorts i samarbete med 95% av föräldrarna. Undersökningen visar också att 8% av papporna har 5% fler barn än vad dom tror. 3% av papporna har också 2% fler barn än vad fruarna tror. Och 1% av papporna har 100% fler fruar än vad frun tror.

Så går vi utrikes:
Ett svårt slag har drabbat Paris turistväsen då den okände soldaten nu har identifierats av en medelålders dam.

Mer Frankrike: Vinodlarna i Frankrike fruktar att årets skörd kommer att ge det sämsta vinet genom tiderna, detta beroende på att vintramparna har sittstrejkat.

Det meddelas att Påven igår på ett käckt och folkligt sätt beblandade sig med folkmassorna på S:t Petersplatsen, sedan hans balkong gått sönder.

Det gick tyvärr inte att rädda spelarna ur Lekebergs IF's seniorlag som under en turné i Afrika hamnat i händerna på kannibaler. När räddningsmanskapet kom fram höll man som bäst på att värma upp avbytarna.

Ett terroristattentat som tros vara kopplat till Al-Quaida har inträffat i Norge. Ett tvåmotorigt sportflygplan störtade i morse på en kyrkogård strax utanför Stavanger. Den norska räddningstjänsten har hittills grävt upp et hundratal döda.

Sedan norska myndigheter gett sitt tillstånd till att norska muslimer får ropa ut "Allah är stor" från en minaret i Oslo har nu även norska ateister fått tillstånd att från ett högt torn stå och ropa "Det finns ingen gud". Norska kristna planerar dock att bygga ett högre torn där man skall stå och ropa "Det finns det visst det".

I Ohio, USA, meddelas det att en man har lyckats korsa en foxterrier med en sköldpadda. Mannen kan nu skicka iväg sin lyckade korsning att hämta tidningen och djuret kommer tillbaka med förra veckans exemplar.

Också sport:
Ishockey. Eftersom Ryssland blev utslagna ur Canada Cup efter söndagens match mot Jugoslavien, har turneringen aldrig existerat.

Det har meddelats oss att den förvirrade man som vid årets Vasaloppsstart vände tröjan bak och fram, och som en följd av detta åkte åt fel håll, har hittats välbehållen i norska fjällen.

IFK Göteborg slog AIK med 2-1. Men det var länge sedan.... Väldigt länge sedan... Men det gör inget för jag är ÖIS-are.

Och detta var allt från TT. God kväll".

Nyheter på finska