Låt henne för guds skull inte komma på dig med att titta på en annan kvinna.
Om hon mot förmodan skulle göra det så har vi sammanställt en lista på passande
svar så du kanske slipper sova på soffan en vecka framöver:

1. Jag kan inte fatta att hon har sådana kläder på sig. (Sagt med föraktfull ton.)

2. Jamen titta på den killen/bilen/motorcykeln... där borta... bakom den där kvinnan.

3. Jag tror att det där är en kille utklädd till kvinna. (Sagt med förvånad röst.)

4. Är inte det där skådespelerskan från filmen Delikatessen? (Det är stor chans att hon inte sett filmen (det har inte du heller), men du kommer att få pluspoäng för att du kunde namnet på en utländsk film och det är dumt nog för att distrahera henne.)

5. Jag tror att det där är tjejen som gick på samma skola som jag och som slutligen gick i kloster (eller blev intagen på dårhus).

6. Snälla, hjälp mig. Jag tror jag fått någonting i ögat... jag kan inte se ett dugg.

7. Men titta! Det där är ju hon som jag dumpade för att bli ihop med dig. Jösses, vad glad jag är att jag gjorde slut med henne. Vilket pucko.

8. Jag vet, du tror säkert att jag tittade på en snygg tjej. Men för mig är hon som en sån där läcker bakelse man tar en tugga på och märker att den är så där äckligt sötsliskig. Usch, hon gör mig illamående. (Här hjälper det lite om du fejkar en uppstötning... förhoppningsvis döljer detta det faktum att du dräglar).

9. Jag tycker verkligen synd om henne - eftersom hon inte ens är i samma division som dig (Användandet av den här kanske bara ger dig en fet smäll om hon tror att du menar att det är den främmande tjejen som är i en högre division, men kan vara värt att prova).

10. Peka på en kille och fråga; "Tycker du att han är snyggare än jag"? (Kan vara rätt att ge henne en dos av hennes egen medicin).